Disset colles caramellaires del Berguedà, el Bages, el Vallès Occidental, el Baix Llobregat i el Baix Camp han fet gran la Trobada de Caramelles de Casserres celebrada aquest diumenge. El bon temps va acompanyar una celebració amb més colles que mai, potser per celebrar els 35 anys de vida d'aquesta activitat. Enric Genescà, president del Grup Cantaire Sant Bartomeu de Casserres i de l'Associació de Comerciants de la vila, ha explicat que enguany ha estat "una de les edicions amb més participants dels darrers anys". "L'any passat n'hi va haver 12", apunta. A la xocolatada de l'esmorzar prèvia a la cantada es va repartir xocolata per a 600 persones.

I a partir de les 11, les colles van anar actuant a la tarima ubicada al costat de la casa gran, com és habitual. Un altre dels fets remarcables de la trobada d'ahir va ser veure com creix el planter dels joves del Grup Cantaire de Sant Bartomeu. A hores d'ara, entre els bastoners i els cascavells ja tenen una nòmina de 25 nois i noies. Genescà va destacar que es tracta d'una bona notícia de cara a la continuïtat del certamen

D'altra banda i paral·lelament a la trobada, el centre del nucli urbà casserrenc va acollir tot el dia més de mig centenar de parades de la Fira del Comerç i l'Artesania, que va tenir una bona afluència de visitants.