El disseny de Marc Montes guanya el concurs de samarretes de la Bauma dels Encantats. Durant el dia de Sant Jordi l'entitat va obrir a votació popular la selecció del disseny que s'estamparà a les samarretes que serviran per celebrar el seu 175è aniversari.

Segons han informat des de la Bauma dels Encantats, dels tres dissenys presentats que es van obrir a votació popular, el més votat va ser el de Marc Montes, amb 159 vots.

L'entitat dissenyarà samarretes de diferents talles que es posaran a la venda el proper cap de setmana a l'estand que la Bauma dels Encantats tindrà a la Fira de Maig de Berga. El preu de la samarreta serà de 10€ i amb la compra d'aquesta es col·laborarà a finançar les celebracions que l'entitat ha organitzat enguany per celebrar els 175 anys de vida. A més, durant el proper cap de setmana, també es vendran punts de llibre i calendaris del 175è aniversari i els interessats podran informar-se de les activitats que realitza l'entitat.

Els responsables de la Bauma dels Encantats demanen la col·laboració de la ciutadania en la compra de les samarretes i també en la participació a les diverses activitats que s'organitzaran properament.