Com ja s'ha anat fent els darrers anys, enguany La Patum també disposarà de l'empostissat de la plaça Sant Pere habilitat per a les persones amb mobilitat reduïda. Així, a partir d'avui i fins el dimarts 17 de maig ja es poden fer les sol·licituds per a poder-hi accedir.

D'acord amb els criteris establerts la resta d'anys, l'ordre de preferència per poder disposar d'una plaça en aquest espai serà la següent: les persones amb mobilitat reduïda reconeguda amb el certificat de discapacitat corresponent o barem de 3a persona, les persones amb certificat de discapacitat superiors al 65% i per últim, les persones més grans de 75 anys.

Els formularis per sol·licitar una plaça a l'empostissat ja estan disponibles a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i a les webs de l'Ajuntament de Berga, de La Patum i d'Inclusió (http://inclusio.bergueda.cat/). La data límit per fer la sol·licitud és el dimarts 17 de maig i en cas que hi haguessin més demandes que places disponibles es farà un sorteig públic el 20 del mateix mes.

El dispositiu comptarà, una vegada més, amb la col·laboració de persones voluntàries de Creu Roja i amb un coordinador responsable, juntament amb el suport dels diferents serveis de seguretat locals.

Els i les sol·licitants han de presentar, juntament amb l'imprès, una fotocòpia del DNI/NIE, i en el cas que sigui necessari, una fotocòpia del certificat de discapacitat.