Gironella obre un nou espai polivalent a l'antic institut Sant Tomàs d'Aquino

L'ajuntament ha remodelat l'equipament que acollirà l'arxiu municipal i servirà com a punt de trobada d'entitats

07.05.2016 | 07:41
El nou espai polivalent

Gironella obrirà les portes del nou espai polivalent a l'edifici de l'antic institut aquest dissabte. De 12 a 2 del migdia es farà una jornada de portes obertes, que comptarà amb la presència de la consellera de Presidència de la Generalitat, Neus Munté.

El nou espai municipal, ubicat a l´edifici de l´antic Institut i de l´Escola d´Art i Disseny, s´ha remodelat íntegrament. L´actuació, que ha tingut un cost superior als 240.000 euros, ha estat assumida per l´Ajuntament en la seva totalitat.

L´alcalde, David Font, ha explicat que «amb aquest nou espai s´omplirà de vida el recinte i al mateix temps servirà per compartir coneixements i espais entre les entitats locals.» Així, l´Espai Sant Tomàs es converteix en un equipament polivalent per a les entitats locals, l´aula de música associada, l´arxiu municipal, el Banc d´Aliments de Gironella (BAG) i l´anomenat espai coworking, una zona pensada per acollir-hi entitats i emprenedors.

Les entitats i altres usuaris podran entrar progressivament a l´espai en les properes setmanes, quan s´acabin completament petites actuacions que la brigada municipal està acabant al propi espai.

L´empresa adjudicatària, i per tant, responsable de les obres de remodelació de l´antic Institut Sant Tomàs d´Aquino, ha estat Serviobres Queralt SL.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema