Gironella estrena la reforma de l'edifici del vell institut Sant Tomàs d'Aquino

L'espai polivalent acull el Banc d'Aliments, l'arxiu municipal i espais per aprendre música i acollir emprenedors

09.05.2016 | 12:51
Gironella estrena la reforma de l'edifici del vell institut Sant Tomàs d'Aquino

Gironella ha estrenat aquest dissbate el nou espai polivalent  Sant Tomàs. Es tracta del vell edifici que habia acollit l'institut i l'escola d'Arts i Oficis. Ara,  s'ha remodelat de dalt a baix. Els veïns han pogut veure com ha quedat el nou immoble gràcies  una matinal de portes obertes. Els gironellencs han gaudit d'actuacions musicals en directe i també comprovar com ha quedat aquest renovat espai

Les entitats i altres usuaris podran entrar progressivament a l´espai en les properes setmanes, quan s´acabin completament petites actuacions que la brigada municipal està acabant al propi espai. L´actuació, que ha tingut un cost superior als 240.000 euros, ha estat assumida per l´Ajuntament en la seva totalitat.

L´alcalde, David Font, ha explicat que «amb aquest nou espai s´omplirà de vida el recinte i al mateix temps servirà per compartir coneixements i espais entre les entitats locals.» Així, l´Espai Sant Tomàs es converteix en un equipament polivalent per a les entitats locals, l´aula de música associada, l´arxiu municipal, el Banc d´Aliments de Gironella (BAG) i l´anomenat espai coworking, una zona pensada per acollir-hi entitats i emprenedors.

L'estrena ha estat presidida per la consellera de la Presidència Neus Munté. Ha declarat que es tracta d'un espai que «té un valor pel que fa a la coheisó i la convivència que és imprescindible». Ha destacat la polivalència de l'equipament i el fet que s'hi puguin ubicar  diferents entitats que amb el remodelat espai  «podran desenvolupar en unes millors condicions la seva tasca»


L´empresa adjudicatària, i per tant, responsable de les obres de remodelació de l´antic Institut Sant Tomàs d´Aquino, ha estat Serviobres Queralt SL.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema