La Casa de la Patum tanca fins l'11 de juny

Cada any es tanca unes setmanes quan s'acosta el Corpus perquè la imatgeria que s'hi pot veure ha d'estar al carrer per protagonitzar la festa

08.05.2016 | 11:09

L´Ajuntament de Berga i el Patronat Municipal de La Patum han informat que com é scostum cada any, coincidint amb la celebració de les Festes del Corpus, la Casa de La Patum romandrà tancada des d´aquest diumenge dia 8 de maig, diada de l´Ascensió, fins el dissabte 11 de juny.

El tancament es duu a terme «per la impossibilitat de poder mostrar l´equipament en plenes condicions ja que la comparseria, el seu element principal, aquests dies participa activament a la festa». Per això, quan s´inicia el compte enrere per La Patum, amb l´anunci per part del consistori de l´acord de celebració de la Festa i la sortida del Tabal, aquest equipament museïtzat tanca portes fins que, quinze dies després de La Patum, les comparses hi retornen.

Durant els dies que duri el tancament no es podran fer visites particulars individuals ni tampoc s´acceptaran grups organitzats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema