Dissabte 28 de maig l´Avinguda del Canal Industrial tornarà a acollir el tradicional concert de Patum que ja es porta fent els darrers anys amb la voluntat de descongestionar La Patum i de donar resposta al jovent de Berga.

Amb aquesta voluntat, i per decisió dels col·lectius organitzadors del concert, juntament amb l´Ajuntament de Berga, el concert comptarà amb el grup local ´Sin Na de Na´, guanyador del concurs de grups locals per tocar en aquest concert, i que actuarà a les 11 de la nit.

Seguit de ´Sin Na de Na´ pujarà a l´escenari ´Gossos´. A continuació, a les 2 de la matinada serà el torn de la banda del Maresme, ´Ebri Knight´, un grup de música de folk punk català format a Argentona el 2004.

Finalment, tancaran el concert els Pepet i Marieta, un grup format per músics de banda i banda del riu de la Sénia coneguts arreu, principalment des de l'estiu de 2014, quan el grup va treure a la llum el seu millor èxit, ´Corre l'estiu´, la cançó de l'estiu de TV3 i de Catalunya Ràdio.

Les entitats participants que organitzen conjuntament amb l´Ajuntament de Berga aquest concert de Patum són La Bauma dels Encantats, la Berguedana de Thrash, l'Ateneu Terra Columna i Llibertat, l´Associació Pi3B Produccions, la Plataforma per la Convivència al Berguedà i la Comissió d´Idees del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt.

El cost total del concert està patrocinat per Damm.