Els Quatre Fuets concentren una ampli ventall d'activitats

El consistori i les entitats promocionen els actes de la jornada amb un cartell conjunt

13.05.2016 | 07:53

L´Ajuntament de Berga, el Patronat de La Patum i les entitats i organitzacions berguedanes que el cap de setmana dels Quatre Fuets portaran a terme diferents activitats a la ciutat han apostat per fer un cartell conjunt amb la voluntat d´aglutinar tots els actes que del divendres 20 al diumenge 22 d´aquest mes acabaran de donar el tret de sortida a l´efervescència patumaire.

Amb aquest objectiu i sota el lema ´Berga: cap de setmana dels Quatre Fuets´, el cartell conjunt vol ser una eina de promoció i difusió dels diferents actes que ompliran la capital berguedana el cap de setmana previ a La Patum i que ha de contribuir a dinamitzar la participació i mostrar el treball conjunt entre organismes i entitats i organitzacions berguedanes. Així ho manifesta la regidora de Patum, Mònica Garcia: "Tant des de l´Ajuntament de Berga com des del Patronat de La Patum creiem que és molt important ressaltar la feina que es fa per coordinar les diferents activitats així com també l´esforç que fan les entitats per tirar endavant projectes culturals i en aquest sentit volem agrair també la seva tasca. Cal potenciar al màxim tot el que es fa a Berga i hem pensat que fer un cartell conjunt era una bona manera de promocionar un cap de setmana d´aquestes característiques", assegura.

El cartell amb totes les activitats es pot consultar a la web de l´Ajuntament de Berga i del Patronat Municipal de La Patum i també es difondrà per part de les diferents entitats i organitzacions impulsores de les diferents activitats.

Consulta el cartell aquí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema