L’Ajuntament de Berga, el Patronat de La Patum i les entitats i organitzacions berguedanes que el cap de setmana dels Quatre Fuets portaran a terme diferents activitats a la ciutat han apostat per fer un cartell conjunt amb la voluntat d’aglutinar tots els actes que del divendres 20 al diumenge 22 d’aquest mes acabaran de donar el tret de sortida a l’efervescència patumaire.

Amb aquest objectiu i sota el lema ‘Berga: cap de setmana dels Quatre Fuets’, el cartell conjunt vol ser una eina de promoció i difusió dels diferents actes que ompliran la capital berguedana el cap de setmana previ a La Patum i que ha de contribuir a dinamitzar la participació i mostrar el treball conjunt entre organismes i entitats i organitzacions berguedanes. Així ho manifesta la regidora de Patum, Mònica Garcia: ”Tant des de l’Ajuntament de Berga com des del Patronat de La Patum creiem que és molt important ressaltar la feina que es fa per coordinar les diferents activitats així com també l’esforç que fan les entitats per tirar endavant projectes culturals i en aquest sentit volem agrair també la seva tasca. Cal potenciar al màxim tot el que es fa a Berga i hem pensat que fer un cartell conjunt era una bona manera de promocionar un cap de setmana d’aquestes característiques”, assegura.

El cartell amb totes les activitats es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Berga i del Patronat Municipal de La Patum i també es difondrà per part de les diferents entitats i organitzacions impulsores de les diferents activitats.

Consulta el cartell aquí.