L'escola de música de Berga participa a la trobada Emusik

Una quarantena d'alumnes viatgen a Sant Sebastià en un festival que reuneix joves músics d'arreu d'Europa

13.05.2016 | 07:53
Alumnes berguedans a l´Emusik

Joves estudiants de l'Escola Municipal de Música de Berga han participat Festival Emusik, que enguany ha tingut lloc a Sant Sebastià. El certamen va aplegar durant quatre dies alumnes d´escoles de música d´arreu d´Europa que formen part de l´European Music School Union. Concretament la trobada va reunir prop de 8.500 joves músics que van oferir 120 concerts a San Sebastià i en una seixantena més de localitats del territori.

L'expedició berguedana l'han format una quarantena de joves d'entre 11 i 16 anys del cor de veus blanques i l'orquestra del centre. Les formacions van participar al concert inaugural i al de cloenda i també van oferir dues actuacions a Erribera Beitia i Zieko conjuntament amb una escola de música de Suïssa i l'Escola Municipal de Música de Sallent.

Al certamen hi van participar alumnes d'arreu d'Europa i va comptar amb una àmplia representació catalana. Des de la Catalunya Central, a banda de l'escola de música de Berga, també va participar-hi una delegació de les escoles de música de Sallent i de Callús.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema