Pacients i professionals estrenen la nova ubicació de l'Hospital de Dia Oncològic de Berga

El nou espai és més lluminós i ofereix més comoditat als pacients

13.05.2016 | 07:53
Presentació del nou espai

L´acte va tenir lloc dilluns a la tarda amb una xerrada sobre càncer i activitat física i la presentació de la campanya Fem el camí al teu costat dels Mossos d´Esquadra

L´Hospital Sant Bernabé va inaugurar dilluns la nova ubicació de l´ Hospital de Dia Oncològic amb un acte en el qual van prendre part una vuitantena de persones, entre professionals i pacients del centre. L´Hospital de Dia ha estat traslladat a una nova ubicació en un espai més lluminós i que ofereix més comoditat i servei als pacients.

L´acte va comptar amb una xerrada sobre els beneficis de l´activitat física en la malaltia oncològica, a càrrec del doctor Jesús Montesinos, i amb la presentació de la campanya «Fem el camí al teu costat» que duen a terme els Mossos d´Esquadra per recaptar fons per a la lluita contra el càncer. La recaptació de la campanya de l´any passat s´ha destinat a acondicionar una nova consulta de piscooncologia al mateix Hospital de Dia. Aquest nou professional serà presentat a la ciutadania properament, amb un acte a càrrec de l´Associació Espanyola contra el Càncer – Junta de Barcelona.

L´acte, que va ser presentat per la doctora Ana López, responsable de Unitat l´Oncologia, va acabar amb un berenar a la nova ubicació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema