Aquest cap de setmana s'inicia una nova edició del Festival de la Baells. Des de diumenge i fins el proper 18 de setembre la zona de l'embassament i també d'altres punts de Vilada i Cercs acolliran activitats esportives i d'oci per a tots els públics. L'objectiu és clar: dinamitzar aquest recurs turístic i potenciar-lo per donar-lo a conèixer entre els visitants però també a la comarca.

Una trentena d'activitats omplen el calendari fins a mitjan setembre. Per tercer any consecutiu, els impulsors d'aquesta iniciativa han aposta per allargar el festival durant tota la temporada estival, i no només durant un cap de setmana com es feia fins el 2014. Les activitats s'han organitzat de manera conjunta entre les institucions (Ajuntament de Cercs, Ajuntament de Vilada, Agència de Desenvolupament del Berguedà i Consell Comarcal del Berguedà i l'Agència Catalana de l'Aigua), diverses entitats esportives i també empreses privades que donen vida a l'embassament i als seus entorns.

L'alcalde de Cercs, Jesús Calderer i la regidora de Vilada, Carme Cirera, i el conseller comarcal Francesc Xavier Francàs han presentat els actes i conviden a tothom a participar-hi. Descarrega't la programació aquí.