La comparsa dels nans vells de la Patum ha repartit aquest mig dia els vuit salts que la comparsa tenia lliures entre els ciutadans que s'han mostrat interessats. Tal i com ha explicat el cap de colla, Joan Carles Sosa, tretze persones s'han atrevit a provar la coreografia amb els caps per poder saltar a la plaça en un dels balls de nans vells durant la propera Patum. Sosa ha detallat que n'hi ha hagut vuit que han superat satisfactòriament la prova, la resta, no. Per tant aquestes persones podran realitzar un d'aquests salts aquest Corpus.

Així doncs, Ariadna Torres, Roger Calsina, Josep Sabata, Júlia Vila, Àngel Genís, Nil Parera, Isaac Martínez i Roger Úbeda ballaran a la plaça de Sant Pere amb la comparsa dels nans vells conjuntament amb la resta de membres habituals de la colla: Queralt Casellas, Òscar Guijarro, Puri Martin,Toni Espelt, Oriol Sosa, Jesús Genís (Tito), Anna Emília Puig, Marc López, Raquel Casellas, Xavi Picas, Maite Flores, Mariona Casellas, Bibiana Liria, Pau Mellado,Núria Sosa, Carla Agnès, Xus Herrera, Toni Ba?os, Mar Barniol, Guillem Vargas, Laia Cortés, Marta Gendrau i Joan Carles Sosa.

L'assaig públic i on els ciutadans han pogut provar el ball s'ha fet aquest dissabte al migdia a la Casa de la Patum on hi han assistit un centenar de persones. Per a Joan Carles Sosa, aquesta proposta és una manera de de mostrar l'obertura de la comparsa i de facilitar que tothom qui ho vulgui, complint uns mínims i amb la coreografia apresa, pugui formar part de la festa.