El grup de CDC a Berga demanarà que el govern de la CUP reconsideri fer pagar pel programa en forma de llibret. És el primer any que això passa. El llibret, que fins ara era gratuït, ara costa 3 euros. I s'ha fet un fullet plegable gratuït amb tota la informació.

CDC aposta per debatre "si editar i distribuir el programa ha de considerar-se prioritari o no (hi ha arguments suficients per defensar que l'Ajuntament se'n continuï fent càrrec)". Els convergents proposaran que "es busqui un patrocinador específic per al programa", fet que "ni tan sols necessàriament tindria per què comportar la introducció de publicitat en el programa". També volen que s'estudiï "la possibilitat de substituir la bustiada per una recollida en mà en dependències oficials".

D'altra banda, CDC ha denunciat que el fullet plegable que s'ha enviat a les cases enguany "presenta dificultats de lectura" a persones grans o a d'altres amb problemes visuals, "i fa difícil que aquestes persones puguin obtenir-ne la informació que se'ls vol proporcionar". Aposten per retornar al programa gran.