Tal i com ja es va anunciar fa uns dies per part del Patronat Municipal de La Patum i l'Ajuntament de Berga, enguany el concurs fotogràfic de La Patum a Instagram creix i ho fa a mans de la comunitat Descobreix Catalunya, amb més de 80.000 seguidors.

Així, sota el lema '@DescobreixCatalunya + @lapatumberga = #fotopatum2016' a partir de dimecres dia 25 de maig i fins el 31 de maig a les 23.59h @DescobreixCatalunya encapçalarà una nova edició del concurs fotogràfic de La Patum a través d'Instagram. Pionera en l'organització d'esdeveniments entre els seus seguidors, referent entre els perfils de promoció del territori i amb la filosofia de promocionar i donar a conèixer, a través de les fotografies i videos, els indrets i la cultura catalana, la comunitat aposta enguany per organitzar conjuntament amb l'Ajuntament de Berga i el Patronat Municipal de La Patum aquest nou concurs fotogràfic a Instagram del qual Descobreix Catalunya n'ha publicat avui mateix coincidint amb la Diada dels Quatre Fuets, les bases per a poder-hi participar.

En aquest sentit, per participar-hi cal ser seguidor dels perfils @DescobreixCatalunya, @lapatumberga i @ajuntamentberga i utilitzar en les fotografies les etiquetes #fotopatum2016 i #patum. Les imatges han de ser de qualsevol acte de les festes d'enguany i qui la publica ha de ser l'autor de la fotografia. El guanyador/a del concurs es donarà a conèixer a partir del dia 1 de juny de 2016 i serà guardonat amb un lot de productes de La Patum.

Les bases completes del concurs es poden consultar a Instagram als perfils de @DescobreixCatalunya, @lapatumberga i @ajuntamentberga