El nombre d'assistències fetes a la unitat mòbil de la Creu Roja durant la passada matinada de dimecres ha baixat un 35,14% segons les dades facilitades per l'Ajuntament de Berga. Si el mateix dia del 2015 es van atendre a 37 persones, enguany, aquesta xifra va baixar a les 24. La majoria de les persones ateses han estat per contusions. També s'han reduït notablement un 87,5% les assistències fetes a l'hospital Sant Bernabé passant de 8 el 2015 a 1.

El que ha augmentat són els nombre de proves d'alcoholèmia realitzades pels agents de Trànsit dels Mossos d'Esquadra. Aquest dimecres de Corpus se n'han fet 223. Mentre que el 2015 van ser 204. Enguany van donar positiu 7 persones, tres més que l'any anterior.

La regidora de la festa Mònica Garcia ha fet un balanç positiu del primer passacarrers d'enguany, palesant que ha estat tranquil, sense incidències rellevants. Això sí, es continua plegant molt tard com ja ve sent habitual. Els primers salts van començar a les 8 del vespre i els darrers tirabols es van tocar cap a les 5 de la matinada.