La delegada del Govern Laura Vilagrà ha visitat recentment Vallcebre i Vilada on els respectius dirigenst li han plantejat millores relacionades amb les escoles rurals i els camins. La delegada va ser rebuda a l´Ajuntament de Vilada per la seva alcaldessa, Montserrat Badia; el 1r Tinent d´Alcalde, Vicenç Massana, de l´àrea d´Ensenyament, Educació, Cultura, Turisme, Hisenda i Habitatge i la regidora Carme Cirera, de l´àrea de Benestar i Serveis Socials, Gent Gran, Relació amb les Entitats, Fires i Festes, Urbanisme i Obres, Igualtat i Sanitat. Després de signar al Llibre d´Honor, l´alcaldessa va traslladar a la delegada diferents temes d´interès municipal. Entre ells el que es relaciona amb l´àmbit educatiu i les escoles rurals del Berguedà.

Després de visitar Vilada, la delegada del Govern es va traslladar a Vallcebre on va ser rebuda per l´alcalde, Lluís Cadena. Després de la signatura al Llibre d´Honor, entre els temes que l´alcalde va plantejar a la delegada va haver-hi el que fa referència als camins i al seu manteniment.

Aquestes visites territorials, formen part de l´agenda de la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central per tal de conèixer de prop la realitat i les necessitats municipals i poder oferir-los la col·laboració de la Delegació.