D'una forma original i aprofitant que el seu concert a la Sala Apolo de Barcelona tindrà lloc el 26 de juny, coincidint amb les eleccions generals, el grup berguedà Giovinetto ha penjat a la xarxa un vídeo promocional en el qual afirmen que es presentaran als comicis.

La jove formació justifica la presentació a les eleccions del 26J "per l´actual situació política, social, econòmica i sobretot cultural que estem vivint". Al llarg de la campanya electoral, Giovinetto anirà fent públic els compromisos inclosos en el programa electoral. Així mateix donaran a conèixer les adhesions a la candidatura que estan arribant de personalitats i intel·lectuals del país.

"Volem que el proper 26 de juny, la festa de la democràcia es converteixi realment en una festa", ha avançat Marc Font, director de Giovinetto. És per això que la jornada electoral serà molt diferent a les viscudes fins ara: una gran festa, en forma de concert, a la Sala Apolo de Barcelona (19h). Les entrades ja es poden comprar a: www.sala-apolo.com/ca/programacio-entrades/giovinetto/_e:3802

S´hi sentiran temes clàssics de la història de la música, així com d´altres de moderns, tan catalans com internacionals, que s´han convertit en himnes de diverses generacions. Des de Mozart fins a Maroon 5, passant per Aretha Franklin, Jackson 5, Abba i Joan Dausà, entre molts d´altres.

Un concert on la delicadesa i la dolçor es combinaran amb la simpatia i la diversió. Una oportunitat única per descobrir un dels grups vocals amb més futur del país. Ara també, amb més futur polític del país.

Giovinetto són: Gemma Vilanova, Anna Ferrer, Queralt Iglesias i Eva Camposo (Sopranos); Ivette Santamaria, Mariona Puig, Queralt Giralt i Anna Llorens (Contralts); Josep Vilardell (Tenor); i Marc Font i David Trias (Baixos). Direcció musical: Marc Font. La banda de Giovinetto està formada per Isaac Romagosa (guitarra), Jaume Àvila (baix), Martí Castelló (teclista) i Ramon Castellví (bateria).