Els Rupits ho han aconseguit. El grup musical de Gironella s´ha imposat a la gran final del Premi Popular del prestigiós concurs Sona9 i tocarà el proper dissabte 2 de juliol al Canet Rock. Ho faran envoltats d'un cartell d'artistes de primer nivell musical i viuran una experiència inoblidable.

Aquet vespre, en una sala Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona plena de gent, els berguedans han seduït el públic amb la seva música animada i han aconseguit el primer premi amb 139 vots. El grup Miau ha acabat en segona posició, amb 109 vots.

La banda formada per Marc Coromines, Marc Espel, Jaume Espel, Francesc Rodríguez i Òscar Pardo tindrà a més, una segona recompensa i oferirà un concert promocional al Centre Cultural Blanquerna de Madrid, dins el cicle Sona9.

Marc Espel, un dels integrants dels Rupits, valora el triomf de la banda gironellenca: "el gran premi que hem rebut aquesta nit ha estat fer el concert amb la nostre gent, les famílies i els amics, que s´han entregat per la nostra causa. Guanyar-lo i poder tocar al Canet Rock ha estat la cirereta al pastís", ha afirmat a Regió7.