El grup de suport de Sergi Rodríguez 'Teti' per a qui la fiscalia demana 4,9 anys de presó com a presumpte autor d'una agressió a l'aleshores regidor Joan Antoni López del PP a la Patum del 2012 ha anunciat que inicia una campanya a la xarxa per intensificar les accions de recolzament al jove berguedà. La campanya consisteix en penjar videos de les accions que aquesta plataforma ha dut a terme en els darrers tres anys.

Aquest grup ha anunciat que el 18 de juny ha convocat una manifestació a les 7 de la tarda amb sortida a la aplaça de Sant Joan en suport a aquest jove que el 21 de juny afronta el judici per aquesta causa a l'Audiència Provincial de Barcelona.

En una roda de premsa celebrada aquesta tarda de divendres, portaveus del grup Oriol Marquès i Clara Bertran han agraït «el suport rebut» de particulars així com una vintena d'entitats i una desena d'ajuntaments entre els quals el de Berga. Així mateix han valorat

«positivament la resposta que per Patum» va tenir el desplegament d'una gran pancarta a la façana de l'església parroquial de suport al jove.

Els portaveus esmentats han convocat a donar suport a Teti el dia del judici davant de l'Audiència provincial on es farà una concentració i també hi haurà un dinar popular