El Teatre Municipal de Berga acollirà el proper 25 de juny a les 6 de la tarda «Zaquizamí», un espectacle familiar de dansa per ainfants de 4 a 9 anys de la companyia Roberto G. Alonso. Va ser seleccionat a través de la votació popular dins el projecte ´Programa´t´ impulsat pel consistori berguedà i a través del qual els ciutadans van poder votar quines obres o espectacles volien veure d'entre unes propostes concretes.

«Zaquizamí» és un espectacle vitalista on joguines i andròmines abandonades en unes golfes o traster (zaquizamí) cobren vida, busquen noves oportunitats i fan dels seus defectes virtuts. Un cant a la diversitat, a la solidaritat i a l´esperit de superació.

El zaquizamí d´aquesta història és al fons del passadís, té tres prestatges mal posats, una porta amb pany i clau i un endoll que no funciona. Cada cop que es tanca el llum s'hi fa una festa i els seus habitants, els que no es veuen però hi són, comencen a viure, a jugar i a somiar quan es pensen que no els senten.

Les entrades, el preu de les quals és de 8 euros i de 6 euros pels menors de 25 anys, es poden comprar a taquilla una hora abans de la funció i també es poden reservar prèviament a l´Oficina de Turisme de Berga (93 821 13 84).