El Consell Comarcal del Berguedà aporta aquest any 10.000 euros al programa d'ajuda per a aliments a infants de 0 a 18 mesos de famílies en situació de vulnerabilitat que coordina la Creu Roja. Enguany aquest programa presenta la novetat que als beneficiaris se'ls lliura una targeta amb un saldo de 60 euros al mes perquè puguin comprar directament a la botiga els aliments frescos que els calguin per als seus nadons, i no envasats com fins ara.

En total aquest 2016 es lliuraran 170 targetes a famílies necessitades que determinen els serveis socials. Aquest programa substitueix el que l'ONG feia fins ara amb kits amb aliments envasats i amb una inversió de 25.000 euros anuals a la comarca.

El conveni entre el Consell Comarcal del Berguedà i la Creu Roja que regula aquesta col·laboració el van signar ahir el president comarcal David i Font i la presidenta de Creu Roja al Berguedà, Montse Pont, i van destacar el fet de poder col·laborar per ajudar els col·lectius més necessitats gràcies a la suma d'esforços.