Obren les inscripcions per participar al taller gratuït d'arquelogia al Castell de Berga

Les excavacions iniciades el 2015 e sfaran del 4 al 15 de juliol

18.06.2016 | 07:42
Obren les inscripcions per participar al taller gratuït d'arquelogia al Castell de Berga

Fins el 30 de juny els i les joves majors de 14 anys que hi estiguin interessats ja es poden inscriure al taller gratuït d´arqueologia, organitzat per l´Ajuntament de Berga, els Amics del Castell de Berga, el Consell Comarcal del Berguedà i la Diputació de Barcelona.
En aquest taller, que es farà del 4 al 15 de juliol de les 9 del matí a les 2 del migdia al Castell de Sant Ferran, es reprendrà l´excavació arqueològica del jaciment del Castell de Berga. Així, l´objectiu d´enguany serà continuar excavant l´ala nord de l´església medieval de Santa Eulàlia, posant al descobert els paviments i la zona pròxima al presbiteri i als absis.
En la nova edició d´arqueologia que es durà a terme aquest estiu també es vol descobrir i condicionar l´entrada original del polvorí subterrani així com els fonaments de la torre del "Macho" del segle XVIII.
Per a participar del taller les inscripcions es poden fer enviant un correu a joventut@ajberga.cat, amb el nom i cognoms, l´edat, el telèfon i el número de DNI.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema