Esquerra Republicana de Berga assegura que la CUP «encara treballa per entendre el funcionament de l'Ajuntament». Els regidors del grup municipal, a l'oposició, han valorat el primer any de govern del partit de l'esquerra independentista a la capital berguedana en un acte que també ha servit per presentar la segona edició del seu butlletí informatiu.

Ermínia Altarriba, Jordi Pujals i Jaume Giménez han lamentat que el govern de la CUP no hagi cobert les expectatives generades durant la campanya electoral. Els regidors es queixen que l'alcaldessa no representa a tots els ciutadans de Berga. «Han de governar per a tots els ciutadans, respectar i fer respectar les normes i fer cas a l'assemblea que van votar els ciutadans de Berga». En aquest sentit han posat d'exemple els fets de la passada Patum o la pancarta d'una campanya de la CUP Berga a la façana de l'edifici consistorial.

Segon butlletí

La segona edició del butlletí del grup municipal presenta les activitats d'ERC de Berga en dotze punts i temes que han treballat en el seu primer any a l'ajuntament paral·lelament a la valoració de les accions de la CUP al govern. La publicació també conté alguns temes que per al grup són importants, com propostes per a la promoció econòmica de la ciutat i dos projectes que creuen que s'han de desenvolupar: Berga, ciutat saludable i el Pla d'Integració Assistencial del Berguedà, entre d'altres temes.