Les agressions, tant físiques com psicològiques, constitueixen un greu atemptat contra el dret a la vida, a la seguretat, a la llibertat, a la dignitat,

a la integritat física i psíquica de les víctimes i suposa, per tant, un obstacle per al desenvolupament d'una societat democràtica.

Per a poder modificar aquesta realitat cal que tots i totes, individual i col.lectivament, denunciem tota mena de violència. L´Escola FEDAC GIRONELLA volem encapçalar aquest sentiment ciutadà i volem fer palesa la nostra solidaritat amb totes i cadascuna de les persones que pateixen qualsevol tipus de violència, i fem una crida al conjunt de la societat per a què mostri el seu rebuig i perquè col·labori activament en l'eradicació de qualsevol tipus d´agressió.

Aquest tipus d´actes són sempre molt sentits per tothom, però en una població petita com la nostra, la repercussió és encara més gran; la proximitat i la coneixença de tots els ciutadans ens provoca que aquests fets siguin inversemblants.

Transmetem el condol més sincer a la família i, especialment, a la seva filla. En aquests moments tan durs tota la comunitat educativa de la nostra escola els acompanyem en el seu dolor i seguim estant al seu costat en tot el que estigui a les nostres mans.