L'Hospital de Dia Oncològic de Berga tindrà 8 nous quadres cedits per l'Ajuntament de Cercs

Són 8 obres guanyadores del concursos de pintura ràpida Memorial Antoni Serra i del concurs del Festival de La Baells que tenen l'aigua com a fil conductor

23.06.2016 | 12:38
L'Hospital de Dia Oncològic de Berga tindrà 8 nous quadres cedits per l'Ajuntament de Cercs

L´Hospital de Dia Oncològic, que recentment ha estrenat una nova ubicació dins de l´Hospital Comarcal Sant Bernabé, incorporarà 8 quadres cedits per l´Ajuntament de Cercs. Es tracta d´obres guanyadores de dos concursos de pintura ràpida que s´organitzen en aquest municipi, el Memorial Antoni Serra i el concurs del Festival de la Baells, i que tenen l´aigua com a principal protagonista. Els quadres passaran a decorar les parets del nou Hospital de Dia Oncològic amb la voluntat de transmetre optimisme i pensament positiu a totes les persones usuàries d´aquest equipament.

L´acte de lliurament dels quadres va tenir lloc ahir a l´Ajuntament de amb la presència de Jesús Calderer, alcalde de Cercs, Montse Venturós, alcaldessa de Berga i presidenta del patronat de la Fundació Hospital Sant Bernabé, el gerent de la Fundació, Enric Ballabriga, i el regidor de Cultura de l´Ajuntament de Cercs, Xavier Serra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema