La Flama del Canigó ha arribat a Berga en bicicleta. Els Amics de la Flama del Canigó de Berga van portar la Flama des de la Catalunya Nord fins a la capital del Berguedà sobre dues rodes.

Dijous, pels volts de les cinc de la tarda, el grup de ciclistes va fer entrega de la Flama als joves corredors de l'escola de trail dels Mountain Runners del Berguedà.

Després d'aquest primer relleu, diverses entitats esportives van passejar la Flama pels carrers de la ciutat segons el recorregut previst, passant pel barri de Santa Eulàlia, pel passeig Vila de Casserres, pel passeig de la Indústria, la ronda de Moreta, la plaça de la Creu, pel carrer del Roser, la carretera de Sant Fruitós, la rotonda de la benzinera, el carrer de Pere II i la Gran Via. Després de l'acte a la plaça de Sant Pere i a la plaça dels Països Catalans, la flama es va dirigir al castell de Berga on es va celebrar la revetlla de Sant Joan.

Altres municipis del Berguedà també van acollir l'arribada de la Flama del Canigó i van celebrar revetlles populars amb música i fogueres.