El passeig de la Indústria (el Vall) de Berga ja disposa d´un nou sistema d'accés a Internet mitjançant xarxa Wi-Fi. Aquest servei permetrà a la ciutadania que es trobi en aquesta zona accedir a Internet de manera gratuïta una hora diària.

Fonts municipals han explicat que "el nom d'aquesta xarxa és wifi_el_vall i, a través seu, la ciutadania que vulgui connectar-se haurà de registrar-se prèviament mitjançant una pàgina d'inici que li sortirà al seu navegador només entrar-hi". Hi han afegit que "el procés de registre és molt senzill, l'únic requisit necessari és facilitar un correu electrònic que identifiqui la persona que s'està registrant. Un cop fet el registre es podrà navegar durant una hora amb una limitació de l'ample de banda de càrrega d'informació (upload) i descàrrega (download) per garantir el servei de fins a 60 usuaris a la vegada".

El sistema està situat a la caseta que l'Ajuntament de Berga té instal·lada al passeig de la Indústria, a l'alçada del carrer de Lluís Millet, i dóna cobertura fins a la plaça de Viladomat, aproximadament. Aquest servei, que ha de permetre donar cobertura d'Internet al mercat setmanal i a les fires, ha costat 2.900 euros, subvencionats per la Diputació. En funció dels resultats "en un futur es planteja la possibilitat d'anar estenent la cobertura d'aquesta xarxa" cap al passeig de Vila de Casserres.