Des d'avui dimarts, la plaça de l´Estació de Gironella s´omplirà de jocs i tallers infantils cada dimarts i dijous de juny, juliol i setembre de 18h a 20h. La iniciativa que impulsa l'Ajuntamentde Gironella en col·laboracio amb diferents entitats porta per nom «A les tardes juga al carrer». Totes les activitats estaran obertes a tothom i no caldrà inscripció prèvia per a participar-hi.

La regidora de l´Àrea Social, Teresa Terricabres, ha explicat en un comunicat que les activitats tenen com a objectiu «crear un punt de trobada atractiu al carrer per als més menuts promovent els beneficis del joc, la relació amb els altres, l´impuls dels hàbits saludables i l´ensenyament de diferents valors i competències mitjançant la cooperació, la resolució de conflictes i la diversitat cultural, entre d´altres».

Diferents entitats del municipi com el Club Petanca Gironella, la Creu Roja Berguedà, AEiG Sebastià Montraveta o Comunitat Islàmica de Gironella col·laboraran en aquesta iniciativa de dinamització

El projecte «A les tardes juga al carrer», que està desenvolupat per Rural Salut, compta amb el suport de l´Oficina d´Inclusió Social del Consell Comarcal del Berguedà.