Un grup de persones han okupat aquest dissabte un edifici abandonat de la plaça del Forn on volen desenvolupar un Centre Social Okupat Autogestionat (Csoa) anomenat La Pastera. En un folletó que han repartit entre el veïnat diuen que volen obrir aquest edifici «abandonat des de fa molts anys» com «un espai pel poble. Un lloc on poder dur a terme activitats de caràcter cultural» i que esdevingui «un punt de trobada pel veïnat del barri». Puntualitzen que «l'espai no serà un bar ni un local de festes. Això ho volem deixar absolutament clar».

En el seu folletó informen que l'edifici «serà per dur-hi a terme activitats com un menjador popular, una biblioteca, un espai de formació o universitat popular i un gimnàs».

El col·lectiu ocupant ha animat els veïns que els facin saber les seves «opinions i propostes i que ens les pugueu fer arribar quan vulgueu, ja que, evidentment, l'espai serà obert a tothom i en podreu fer ús sempre que ho desitgeu».

Els ocupants han convocat els veïns per aquest diumenge 3 de juliol a les 7 de la tarda a la primera assemblea oberta del «nou espai alliberat»