Avui acaben deu anys de les emissions regulars de Ràdio Berga amb la concessió de Bífidus Produccions. A partir d´avui, es mantindrà una programació de continuïtat, amb música i indicadors, però ja no s´emetran els espais informatius.

El contracte amb l´empresa concessionària, Bífidus Produccions, va expirar l´any 2012 i llavors l´Ajuntament de Berga va decidir no renovar-lo. Des de l´aleshores, es troba en fase de pròrroga.El nou equip de govern té pendent de convocar un nou concurs de gestió per trobar una altra empresa que es vulgui fer càrrec de l´emissora municipal. Per ara, l´Ajuntament no ha precisat quan en publicarà la convocatòria.

En aquests deu anys de gestió, Ràdio Berga ha rebut nombrosos premis, com el de l´Associació Catalana de Premsa Comarcal, el d´Òmnium Cultural i el de Ràdio Associació de Catalunya, per la transmissió de la Patum, i el de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona, per la pàgina web. A més, ha acreditat una audiència de 3.000 oients, segons l´Estudi General de Mitjans.

Més de 200 persones han estat col·laboradores d´aquesta emissora durant els deu anys de gestió de Bífidus Produccions, a través de les seccions dels programes i les tertúlies.

D´ara endavant, Bífidus Produccions centrarà la seva activitat en el diari digital Aquí Berguedà i la revista mensual que porta el mateix nom, a més de la producció de notícies per a l´edició de la Catalunya central del diari El Punt Avui. I l´empresa prepara també nous projectes, sempre en l´àmbit del periodisme de proximitat i de la comunicació local.