Prats de Lluçanès recupera la Mostra Gastronòmica del Lluçanès coincidint amb la celebració de la fira de Sant Jaume, aquest cap de setmana.

Nascuda el 1995 i desapareguda a final de la mateixa dècada, la mostra torna amb el nom de TastaQMarca, una forma per tastar tapes elaborades a la comarca del

Lluçanès i acompanyades amb música a la fresca. Montserrat Juvanteny, regidora de Promoció del municipi, va explicar que, dissabte, més d'una desena d'establiments lluçanesos oferiran els seus tastos a preus d'1 a 4 euros i permetran conèixer millor l'oferta gastronòmica de la zona. En total, més de 20 propostes culinàries pensades per fer un àpat complert.

Un dels principals reclams serà el taller que oferirà Marc Ribas, el cuiner revelació de la televisió, que presentarà una tapa elaborada per a l'ocasió amb el xai i la cervesa del Lluçanès com a ingredients principals. Durant diumenge se celebrarà la tradicional fira del comerç, amb una vuitantena de parades que ompliran els carrers de la vila.