Les obres per millorar l'accés al polígon de la Pobla costaran 445.000 euros

22.07.2016 | 00:00

El departament de Territori i Sostenibilitat va iniciar ahir la licitació de les obres de millora de l'accés a la B-402, a la Pobla de Lillet, per un import de prop de 445.000 euros. Una actuació llargament demanada que suposarà una millora de la connexió de la carretera amb l'entrada a la zona industrial del municipi de l'alt Berguedà.
Aquesta actuació consistirà, principalment, en la pavimentació del camí per millorar la seguretat i la comoditat en la conducció. El camí té una longitud de 960 metres, i la calçada estarà formada per dos carrils de 3 metres i per dos vorals de 0,5 metres. A més, també es millorarà el sistema de drenatge i es col·locarà una nova senyalització horitzontal, vertical i d'orientació. Es preveu que els treballs s'adjudiquin la tardor vinent i comencin abans de final d'any. El termini d'execució previst és de tres mesos.
El camí d'accés on s'actuarà uneix la carretera B-402 amb la zona industrial de la Pobla de Lillet, situada a l'oest del nucli urbà. En aquest vial, que ara està pavimentat en terres, s'hi estendrà una capa d'asfalt. Addicionalment, es formarà un camí de vianants entre la rotonda d'inici del camí i l'encreuament amb el carrer del ferrocarril, amb una longitud de 800 metres. Aquest camí tindrà un mínim d'1,5 metres d'amplada i un paviment de material granular. Se situarà al costat dret de la calçada i se separarà amb una barrera metàl·lica. En un tram en terraplè, es col·locarà una barana de fusta per protegir els vianants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema