L'esport serà el protagonista principal de la primera Setmana de la Joventut de Gironella, que se celebrarà a la vila del 25 al 31 de juliol. Amb l'objectiu de respondre a les necessitats juvenils sorgides durant les reunions de debat sobre el nou Pla Local de Joventut, el consistori ha organitzat propostes dirigides principalment a infants i joves.

David Saborido, regidor de Joventut, va explicar que l'esdeveniment es dividirà en tres eixos centrals: l'informatiu i d'oci, el creatiu i l'esportiu. Així, al llarg de la setmana s'han organitzat tallers artístics i de cuina, debats i xerrades, i també cinema i actuacions musicals. Un dels eixos principals, però, serà l'esport. Cada dia es desenvoluparà una pràctica esportiva diferent, des de natació convencional i sincronitzada, passant per un torneig de vòlei a un nou espai habilitat i fins a proves d'habilitat, inflables, futbolí i un brau mecànic. També s'ha organitzat una cursa de resistència.

El cantant de versions Miquel del Roig serà l'encarregat de cloure la setmana amb un concert que tindrà lloc als jardins de la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou, a les 7 del vespre de diumenge. A la pàgina de Facebook de Gironella Jove, s'hi pot consultar tota la informació referent a l'acte.