Una vintena de joves endrecen el voltant del Molí de la Font de Borredà

02.08.2016 | 00:00
Els joves desbrossant a la zona del Molí de la Font

Un total de 21 nois i noies d'entre 14 i 16 anys i 7 monitors han netejat l'entorn del Molí de la Font de Borredà. Es tracta d'un camp de treball de la Fundació Josep Carol de Barcelona, en conveni amb l'Ajuntament de Borredà. Aquest ha estat el segon any de col·laboració, dedicat a la neteja, adequació i millora de tot l'entorn del Molí de la Font. El primer any el camp va ser internacional,
L'alcalde de Borredà, Joan Roma, ha explicat que "els dos camps de treball han permès re descobrir un antic molí de considerables dimensions, en comparació d'altres que tenim en el terme municipal, i en un lloc molt feréstec i interessant des del punt de vista de situació i bellesa natural".
El camí per arribar al Molí de la Font "tenia un pont d'accés que manté la volta sencera, amb uns forats en una roca a manera de graons per pujar i baixar, amb una font sota una bauma, i una gran roca a ponent que el protegia i li donava ombra a l'estiu, i protecció contra el vent i fred a l'hivern. Un paratge realment sorprenent i encantador que, gràcies als dos camps de treball, el poble ha recuperat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema