Berga acull una exposició de 4.000 clicks de Patum fins a l'11 de setembre

La mostra intenta enguany aconseguir una major interacció amb els visitants

15.08.2016 | 07:34
Oriol Camprubí, promotor de l´exposició, mostra clicks de Patum

La sala polivalent del Teatre Municipal, Casino de Berga, acull del 13 d'agost a l'11 de setembre l'exposició ClickPatum amb 4.000 de les populars figuretes. En aquesta ocasió, la mostra incorpora un vessant més didàctic per tal de "donar a conèixer la Patum i fer entendre als visitants, sobretot als més menuts, la història i les característiques principals de cada comparsa de la festa". A aquesta exposició s'hi incorporen uns plafons gegants que "acompanyaran les diferents escenes i explicaran mitjançant un llenguatge" planer que és la festa.

En aquesta ocasió, el berguedà Oriol Camprubí, promotor de l'exposició, s'ha fixat com a objectiu que els visitants puguin "interactuar amb l'exposició responent una sèrie de preguntes que requereixen d'una atenció especial a l'escena i als textos explicatius".

Com que l'exposició coincidirà amb les dates de celebració del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt incorporarà figuretes de Playmobil amb escenes queraltines. L'entrada a l'exposició costa 3 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema