Miquel del Roig el cantautor ebrenc Miquel del Roig, ha suspès al seva actuació a la Festa Major d'estiu de Vilada segons han informat a Regió7 fonts municipals. El cantant havia d'actuar diumenge 14 d'agost en un concert a la plaça dels Gronxadors. Fonts municipals han dit que al suspensió és per motius d'agenda del representant de l'artista. Miquel del Roig és conegut per actuar sempre en solitari acompanyat només de la seva guitarra acústica i amb un repertori de cançons populars, peces pròpies i adaptacions d’èxits internacionals al català.

Deixant de banda aquesta suspensió, la resta del programa del concert es mnaté igual: a partir de tres quarts de dotze de la mitjanit, els més troneres tindran l’oportunitat perfecta per no dormir: el concert, a la plaça dels Gronxadors, del grup berguedà de rock Sin Na De Na.Després del concert, la festa pujarà de to amb l’espectacle de striptease masculí i femení Sexy Boy and Sexy Girl. Per cloure la nit, hi haurà l’actuació del discjòquei Kutal.

Diumenge, a les deu del matí, tindrà lloc a la plaça dels Gronxadors una concentració de vehicles d’època. Els participants faran una ruta pel poble. Havent sopat, a les deu de la nit, es farà una projecció amb pantalla gegant a la plaça dels Gronxadors del partit de futbol d’anada de la Supercopa d’Espanya, que enfrontarà el Sevilla i el Barça.

Dilluns a les vuit del matí, la zona dels pins del Metge acollirà una sessió de banys de bosc, una pràctica terapèutica nascuda al Japó que consisteix, a grans trets, a fer passejades per boscos madurs i acompanyar aquestes sortides amb exercicis de respiració i de relaxació.

A dos quarts de deu, començarà un torneig de pàdel a la zona esportiva. Per participar-hi, cal inscriure’s de forma anticipada al bar l’Arç abans de dilluns. Després de la benedicció dels vehicles, que tindrà lloc al migdia, a les set de la tarda, les piscines municipals acolliran una sessió de zumba. A les deu, es tornarà a projectar Gravity a la plaça dels Gronxadors.

La festa comença divendres

La Festa Major d’Estiu de Vilada ja és aquí, i, per celebrar-ho, la comissió de festes ha dissenyat un programa de quatre dies de gresca per a petits i grans amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

Els actes començaran aquest divendres a les set de la tarda a la plaça dels Gronxadors amb un espectacle de dansa aèria i taller de circ a càrrec de l’artista Machi Machin. A les deu, en aquest mateix espai, es farà la concentració de participants prèvia a la caminada nocturna. Per fer el recorregut, apte per a tothom, s’ha de portar roba d’abric per si fa fred, menjar, aigua i un lot o un frontal.

Dissabte al matí, segona jornada de la festa, els actes també es concentraran a la tarda. A les sis, a la plaça dels Gronxadors, es farà la xeringada de colors. Després de la xerinola i les corredisses enjogassades hi haurà coca i xocolata desfeta per a tothom.

Sopar popular

A les nou del vespre, al parc dels Gronxadors, hi tindrà lloc el sopar popular de la festa major d’estiu. El preu de l’àpat és de 14 euros per als adults i, per als nens de fins a 10 anys, de 8 euros. La venda dels tiquets es fa en els establiments habituals del poble. La jornada s’acabarà a les deu de la nit. També a la plaça dels Gronxadors, s’hi projectarà la pel·lícula Gravity, una història de ciència-ficció amb George Clooney com a protagonista.

Crida a la participació

En el programa de mà de la festa major d’enguany, la comissió de festes ha agraït la col·laboració de les associacions i comerços del poble que col·laboren en l’organització de la festa i ha fet una crida a la participació, sobretot de la gent més jove.