L'ANC de Berga busca voluntaris de manera urgent per a poder organitzar en les millors condicions possibles l'acte de l'11 de setembre que acollirà la capital del Berguedà, una de les cinc seus de la manifestació descentralitzada que enguany viurà el país per la Diada.

Segons han explicat des de l'entitat, a hores d'ara només s'han inscrit 95 persones dels prop de 400 voluntaris que es necessiten perquè tot funcioni correctament. Amb l'objectiu de captar més gent implicada en aquesta acció l'ANC de Berga ha posat a disposició dels veïns un telèfon amb l'objectiu de facilitar el procés d'inscriure's i també de resoldre tots els dubtes que sorgeixin al respecte sobre les tasques a realitzar i els horaris. Els interessats poden trucar al 620 31 57 25. L'entitat independentista ha volgut ressaltar que hi haurà uns horaris marcats amb la intenció que la major part dels voluntaris puguin ser al seu tram a l'hora de la concentració que tindrà lloc a les 17:14 hores.

Poques inscripcions

Per altra banda, els responsables de l'ANC demanen a totes les persones que tinguin intenció de participar a la manifestació que s'inscriguin al seu tram del passeig de la Pau. A hores d'ara, han assegurat, el nombre d'inscrits és baix. L'organització espera que en els propers dies, un cop passat el mes d'agost, la xifra comenci a créixer. De totes maneres han volgut fer una crida als veïns de les deu comarques que tenen assignades Berga com a destinació per la Diada d'enguany (Berguedà, Cerdanya, Alt Urgell, Solsonès, Bages, Anoia, Moianès, Osona, Lluçanès i Ripollès) que facin la inscripció per poder comptabilitzar el nombre de participants i així vetllar per a una millor organització de l'esdeveniment que s'espera multitudinari.