Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment, el passat 26 d'agost, una dona de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Bagà com a presumpte autora d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Els fets van tenir lloc el mateix 26 d'agost, al voltant de les 15:00 hores, quan es va produir un accident de trànsit, amb un únic vehicle implicat, en una cruïlla de la sortida C-16, direcció Bagà. La conductora, que va resultat il·lesa, va perdre el control i va acabar xocant contra una de les tanques de seguretat.

Els agents van comprovar que la conductora, única ocupant del vehicle, presentava símptomes evidents de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques. Un cop practicada la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu d'1,31 mg/l, cinc vegades més del límit màxim permès, que en aquest cas era de 0,25mg/l.

La conductora denunciada haurà de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga quan sigui requerida.