L'ANC de Berga ha celebrat una reunió intercomarcal informativa adreçada a membres de l'Assemblea de les comarques del Bages, Moianès, Anoia, Solsonès, Cerdanya, Alt Urgel, Ripollés i Osona. A la trobada diferents membres de l'ANC de Berga i també d'ômmium Cultural «van donar explicacions » de les respectives comissions de treball de l'organització de la trobada que es prepara per l'Onze de Setembre a la capital berguedana.

Entre altres qüestions es van tractar aspectes com la mobilitat de vehicles i persones aquell dia, les inscripcions de voluntaris, els actes paral·lels a la concentració o la fira d'entitats sense ànim de lucre que es farà al passeig de la Indústria els dies 10 i 11 de setembre que estarà ordenada per temàtiques i comarques.

Els representants berguedans van demanar als seus homòlegs de les diferents comarques que facin «d'altaveus» de la celebració i que aportin voluntaris de les seves comarques alhora que es van mostrar oberts a les aportacions que se'ls vulguin fer.