La benzinera del passeig de la Pau tancarà per seguretat aquest diumenge. "Tindrem oberta la botiga, per a la qual hem demanat més existències d'aigua i begudes, per vendre, però l'àrea dels assortidors de combustible estarà tancada i no s'hi podrà accedir", explica Salvador Corominas, gerent de l'empresa Ballús.

"Entenem que no hi havia cap perill però es tracta d'una mesura preventiva, ja que hi haurà molta gent i, per exemple, podríem haver-nos trobat algú fumant en aquella zona de sota teulada, un comportament que es considera de risc", concreta Corominas.

El gerent de Ballús detalla que va ser la Policia Local de Berga qui va recomanar-los no obrir. "Ells ho van parlar amb l'organització i ens ho van comunicar. Farem de manera que la gent no pugui apropar-se als assortidors. Però, encara que algú ho intentés, com que les màquines estan parades, no sortiria carburant", detalla Corominas. "Ens sembla una bona mesura", diu. La benzinera quedarà fora de servei a partir de les 9 del matí, hora en què també es tancarà el trànsit a la primera rotonda d'accés al passeig de la Pau, i ho estarà tot el dia. Els cotxes que entrin per Berga centre a primera hora podran dirigir-se a la Font del Ros o a la zona del Tossalet, però no en direcció al passeig.