El barri del Tossalet de les Forques de Berga es vesteix de festa avui, coincidint amb els actes de la Diada de l'11 de setembre. L'associació de veïns de la zona ha organitzat activitats durant tot el dia que compaginaran amb la participació en l'acte multitudinari al passeig de la Pau d'aquesta tarda.

La jornada s'iniciarà a les 11 del matí amb inflables per als més menuts a la zona esportiva del Tossalet Toni Sabata. A partir de 2/4 d'1, el pavelló vell acollirà un espectacle infantil a càrrec de Dani Magyk. Com ja és habitual, un dels actes més participats serà el dinar popular a les 2 del migdia al pavelló. En acabat, hi haurà l'assemblea general de veïns.

Els actes al barri faran una aturada a partir de 3/4 de 5 de la tarda, quan es preveu que, qui ho vulgui, pugui desplaçar-se al passeig de la Pau. La festa continuarà, però a partir de 2/4 de 7, amb una xocolatada popular i amb ball a càrrec de Dolfi i Fermí.

Com en passades edicions, durant tot el dia es recolliran aliments que es destinaran al banc d'aliments de Càritas Parroquial Berga amb l'objectiu d'ajudar les famílies més necessitades de la ciutat. Amb urgència es demana llet, cacau en pols i xocolata.