L'entrada d'un nou regidor al govern de Berga suposarà un increment del cost de l'executiu. El motiu és que el nou edil Eloi Escútia, cobrarà a diferència del que passava amb la seva antecessora Sílvia Armengou que no percebia cap retribució per encarregar-se de l'àrea de Recursos Humans.

El nou edil que és professor, tindrà una dedicació de mitja jornada al consistori. I per aquesta feina cobrarà 900 euros bruts anuals que multiplicat per 14 pagues a l'any dóna els 12.600 euros esmentats. Tanmateix el sou net mensual de l'edil per la mitja jornada al consistori seran 701 euros segons ha detallat la batllesa de Berga Montse Venturós aquest dijous.

El nou regidor assumirà les carteres de Medi Ambient de la que fins ara s'ocupava Oriol Camps i també la d'educació que estava en mans de Mònica Garcia que n'acumula cinc i que així tindrà menys càrrega de treball. Pel que fa a l'àrea de Recursos Humans que fins ara ha gestionat Sílvia Armengou, la regidora sortint,l'assumirà directament la batllessa.

Eloi Escútia ha pres possessió del càrrec aquesta nit en el ple de l'Ajuntament de Berga.