Creu Roja Berguedà ha engegat un seguit d'activitats i tallers per a la gent gran, per als familiars i per als voluntaris. El programa es fa dins del projecte anomenat BVellesa Activa, de Creu Roja Berguedà, i s'emmarca en els actes de celebració del Dia Internacional de la Gent Gran, que es commemora l'1 d'octubre.

Fonts de l'entitat han explicat que les activitats "van dirigides a la gent gran que és usuària de serveis de la Creu Roja però també a les persones del seu entorn". Les matexies fonst han explicat que "es importantíssim el paper dels cuidadors, i moltes vegades els cuidadors són membres de la mateixa família (fills, filles, nebots, gendres...)". Justament pensant en aquests familiars cuidadors, "s'ha creat un grup de suport emocional, amb la psicòloga Queralt Escobet, que es reunirà cada dijous del 22 de setembre al 24 de novembre a les 10 a la sala polivalent de l'Ajuntament d'Avià".

El programa es completa amb un seguit de xerrades, la primera avui, divendres, a les 12 del migdia al local de la Creu Roja Berguedà, ubicat a la plaça Europa 10. La infermera Anna Travé parlarà de la cura de pell. Després hi haurà un dinar.