Cal estar molt al cas dels canvis en la mobilitat dins la ciutat i en entrades i sortides. Es recomana llegir-se bé el fulletó i el mapa informatius publicats.

Hi haurà molta manca d´aparcaments a causa del gran nombre de vehicles que s´espera que arribin a Berga. Es recomana tancar els vehicles als garatges i no treure´ls si no és estrictament necessari. Si us heu de desplaçar, millor que deixeu el cotxe aparcat lluny de les zones de més activitat (Passeig de la Pau i de la Indústria) i l´aneu a buscar a peu.

La mobilitat dels vehicles d´emergència estarà garantida i en cas necessari serà prioritària.

Hi hauran obertes les següents farmàcies:

· Farmàcia de guàrdia 24h: Álvarez-Saz (Gran Via, 28).

· Farmàcia de reforç de 10 a 2/4 d´1: Álvarez-Saz (Plaça Sant Pere, 11).

· Farmàcia de reforç de 10 del matí a 4 de la tarda: Nova del Vall (Pg. Indústria, 16).

AFECTACIONS DE MOBILITAT 11-S BERGA

DISSABTE 10 DE SETEMBRE DE 2016

Zona Passeig de la Pau A partir de les 3 de la tarda es tallarà el trànsit a la part superior: no es podrà pujar ni baixar. Sí que es podrà travessar per la Gran Via i per la plaça de la Creu sentit carrer del Roser.

Zona Passeig de la Indústria A partir de les 4 de la tarda es tallarà el trànsit des de la plaça Viladomat fins la rotonda del CAP. També estarà tallat el carrer Lluís Millet.

DIUMENGE 11 DE SETEMBRE DE 2016

Zona Passeig de la Pau A partir de les 9 del matí es tallarà el trànsit de tota la zona central de la manifestació. A part de tot el passeig implicarà la plaça de la Creu i els carrers del Roser, Gran Via, Carretera de Sant Fruitós i Guillem de Berguedà. També es tallarà el carrer Barcelona quan hi passi la cercavila (cap a les 4 de la tarda).

Zona Passeig de la Indústria Durant tot el dia es tallarà el trànsit des de la plaça Viladomat fins la rotonda del CAP. També estarà tallat el carrer Lluís Millet.

Carrer Mossèn Huch De 2/4 d´11 del matí a 4 de la tarda es tallarà al trànsit per música

al carrer i dinar popular.

Carretera de Solsona De 9 del matí fins acabar els actes només es permetrà entrar en sentit Berga des de La Valldan.

Els diferents sentits pels carrers del voltant de les zones de la manifestació i la fira d´entitats estaran degudament senyalitzats.

L´accés dels vianants a la manifestació es recomana per la Gran Via, carretera de Sant Fruitós o carrer Pere III. Per raons de seguretat cal evitar entrar per la plaça de la Creu.

BUSOS DE LÍNIA

De les 3 de la tarda del dia 10 fins les 9 del matí del dia 11, pararan al passeig de la Pau, 55 (Davant la Farmàcia Maria Cosp).

De les 9 del matí del dia 11 fins acabar els actes, pararan a la carretera de Solsona, 1 (Davant la Residència Sant Bernabé).

ACCÉS A LA CIUTAT EN VEHICLE EL DIA 11 DE SETEMBRE

Els turismes hauran d´entrar a Berga per les entrades Berga Sud o bé per l´entrada de la carretera de Vilada en direcció Sant Llorenç de Morunys.

Els autocars entraran TOTS per l´entrada de Gironella Nord i pujaran a Berga passant per la carretera vella (C16z) i per Cal Rosal. A la rotonda de l´entrada de Berga seran desviats per la variant cap a la zona del Polígon Industrial de La Valldan.