Borredà reclama cobrar els 321.000 euros que li deu la Generalitat

El consistori tramet la petició a la delegada Laura Vilgraà que ha visitat el consistori

05.10.2016 | 13:29
Reunió amb al delegada del Govern al consistori borredanès, aquest dimecres

L'Ajuntament de Borredà ha reclamat cobrar els 321.000 euros que li deu la Generalitat a la delegada del Govern a la Catalunya central Laura Vilagrà que aquest dimecres ha visitat el municipi berguedà. Ha estat rebuda al consistori per l'alcalde Joan Roma, les tinents d´alcalde, Concepció Barniol i Anna Maria Cunill, i pel cap de la oposició , Antoni Chueca.
Un altre dels temes que els representants municipals han plantejat a la degada perquè intervingui per solucionar-ho són «els problemes constants de falta de cobertura de mòbil, degut al mal funcionament del repetidor de Puigdon ( Alpens)». La darrera petició ha estat «poder completar la plantilla de mestres de la ZER Berguedà – Centre, de la qual en forma part Borredà».
En un comunicat que ha fet públic l'alcalde Joan Roma exposa que «durant una hora s´han tractat aquests tres temes principals, a banda d´alguns altres que han aparegut en el transcurs de la reunió». El diirgent borredanès explica que «la delegada del Govern ha entomat els temes, i s´ha compromès a buscar-hi solució i a donar informació precisa dels tràmits, dintre dels propers dies o setmanes».
A la reunió a Borredà «també s´han debatut temes d´abast comarcal però que repercuteixen en la vida dels petits pobles, com son la incentivació industrial, comunicacions, transport».
Finalment, Laura Vilagrà ha signat en el Llibre d´Honor de l´Ajuntament, «amb el compromís d´atendre quantes demandes tinguem, en tant que delegada i coordinadora de l´acció de la Generalitat sobre el territori de la Catalunya Central».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema