L'emprenedor berguedà Jordi Millan obre aquest diumenge, 23 d'octubre, a les 7 de la tarda, un nou Glaç, en aquest cas a Berga, el seu poble natal. Fa quatre anys va posar en marxa el Glaç de Manresa, un espai pensat per oferir hamburgueses de proximitat i copes de qualitat.

Ara, Millan obre a Berga, a la plaça Tarascón, amb la mateixa filosofia. Aquest negoci crearà 8 llocs de treball. En total, Millán donarà feina a més de 20 persones entre els seus dos restaurants/bars de copes i el negoci de càtering de cocteleria Gintònic.cat.

En declaracions a aquest diari, Millan ha explicat que el Glaç de Berga oferirà el mateix que el de Manresa i amb una estètica idèntica. Ara bé, l'obertura del de Berga permetrà estrenar una nova línia de biquinis fets amb pa de gustos i també per servir aigua filtrada per osmosi al mateix establiment. La sostenibilitat és una de les apostes del Glaç, ja que a part d'estalviar trasllats d'ampolles d'aigua incorpora il·luminació de tecnologia led, més eficient.