Amb la voluntat d’incrementar la qualitat, la satisfacció i l’atenció al client dels visitants i turistes a la nostra comarca, el Servei de Turisme i Comerç de l’Agència amb el suport de la Diputació de Barcelona ha ofert un programa formatiu i de descoberta del recursos turístics i d’activitats que es poden realitzar a casa nostra.Així, en aquesta segona edició del programa de Punts d’Informació Turística (PIT) han participat un total de 28 establiments, allotjaments, comerços, recursos turístics, biblioteques, centres cívics o oficines municipals de turisme, que aquest dilluns han rebut el distintiu que els acredita com a Punt d’Informació Turística.

La voluntat és que any a any es vagin sumant nous establiment i disposar d’una gran xarxa de prescriptors de recursos i activitats, realitzant aquesta una funció informadora molt important de recomanació i orientació de les activitats que es poden realitzar a la comarca.

D’aquesta manera, els establiments han participat en quatre sessions formatives sobre atenció al públic, tècniques d’orientació i perfils dels visitants, descoberta del territori, oferta turística del Berguedà i cada sessió teòrica es feia en un recurs turístic diferent per afavorir el coneixement dels mateixos. A més a més, han realitzat un viatge de familiarització per conèixer les millores en el Tramvia de Sang i el Castell de Berga.

En l’acte de cloenda, que ha tingut lloc aquest matí a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou, s’ha fet una valoració del Programa ,s’ha convidat al professor de Branding i Màrqueting de ESADE, Toni Puig, ha pronunciat una classe magistral sobre el Posicionament del Berguedà entre les comarques turístiques i finalment s’han lliurat els diplomes i el material corresponent a cada establiment.

El Programa Punts d’Informació Turística està impulsat pel Servei de Turisme i Comerç de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà amb el suport de la Diputació de Barcelona.

EMPRESES PARTICIPANTS AL PUNT D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Logos Berguedà

Atmella de Merola

Masia Rural Molí del Casó

Bagà

Refugi El Rebost

Bagà

Parc Natural Cadí Moixeró

Bagà

Petrea Patrimoni

Bagà

Oficina de Turisme de Bagà

Bagà

Bibliobus Pedraforca

Berga

Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet

Berga

Rasos de Peguera, SA

Berga

Oficina de Turisme del Berguedà

Berga

Comestibles i Bar Portell

Borredà

Dinamització del Patrimoni

Cercs

Museu Mines de Cercs

Cercs

Restaurant Els Roures

Espinalbet

Biblioteca de Gironella

Gironella

Rústic Vilella

Gisclareny

Refugi Vents del Cadí

Gisclareny

Càmping Cadí Vacances

Gósol

Taxi Trail

Guardiola

Oficina de Turisme de Guardiola

Guardiola

Cal Guardiola S,L

Guardiola del Berguedà

Restaurant La Nau

Guixaró- Casserres

Indòmit

Olvan

Biblioteca Puig-Reig

Puig- Reig

Hotel Ca l'Andreu

Saldes

Càmping Repós del Pedraforca

Saldes

Hotel Rural Ca l'Agustinet

Vallcebre

Cercle d'Aventura

Vallcebre