Dijous 3 de novembre comença el cicle Fixa´t de Berga amb una sessió inaugural gratuïta oberta al públic. A 2/4 de 9 del vespre, al Teatre Patronat, es podrà veure '¿Que tienes debajo del sombrero?', documental que parla de la relació entre diversitat funcional i art. Al finalitzar, comptarem amb la participació del Servei de Teràpia Ocupacional del Taller Coloma. Els treballadors i treballadores del taller serviran pastissos i xarop de saüc elaborats per ells mateixos. També es podrà veure l´exposició d´obres d´art i joieria elaborades per les persones del taller.

La segona sessió, el 10 de novembre, es parlarà de la identitat de gènere i infància mitjançant la pel·lícula 'Tomboy'. Després de la pel·lícula, es podrà gaudir d´un tast de croque monsieur elaborat pel restaurant La Destil·leria. La pel.lícula serà en versió original en francès, amb subtítols.

La sessió del 17 de novembre estarà dedicada a la cohesió i immigració, amb la projecció de la pel·lícula Frozen River. Logos Berguedà acompanyarà la vetllada amb un tast de sopa de peix. La pel.lícula serà en versió original en anglès, amb subtítols.

Dijous 24 de novembre es projectarà la pel·lícula 'Mustang' per commemorar el Dia internacional per a l´eliminació de la violència contra les dones. El tast que es farà al finalitzar la sessió serà humus elaborat per La Font del Balç. La pel.lícula serà doblada.

1 de desembre serà el punt i final del Fixa´t d´enguany amb 'Un dia perfecte', història que posa a debat l´ajuda humanitària i les ONG. El Restaurant Niu Nou farà el tast de burek. La pel.lícula serà doblada al català.

Les projeccions es faran al teatre Patronat, de Berga i compten amb la col·laboració de l´Associació 9,5 mm. L´entitat ha establert un acord de col·laboració amb Creu Roja Berguedà per tal de garantir l´accés a les persones amb mobilitat reduïda.

Des de mitja hora abans de cada sessió es podran comprar els tiquets de 4,5€ a la mateixa entrada del Teatre Patronat. El primer i segon dia del Fixa´t es podrà adquirir per 15 € un abonament per a les 4 sessions de pagament.