Membres de l'ACA estan reunits aquest dimecres amb representants del grup d'opositors a la ubicació de l'estació depuradora d'aigües residuals de Borredà. L'objectiu de la trobada es explorar vies d'acord que permetin desencallar l'inici de les obres d'aquesta infraestructura que ha de permetre sanejar les aigües del municipi.

A la reunió que se celebra a la sala de plens del consistori de Borredà hi assisteixen també els regidors de la corporació. A l'exterior de l'immoble hi ha concentrades una vintena de persones del grup opositor.

El projecte de la depuradora de Borredà es va aprovar l'any 2003 i aleshores ja es preveia que s'erigís als terrenys de la Fàbrica de Baix. No ha estat fins que s'ha desencallat la construcció d'aquesta obra, el darrer quatrimestre. d'enguany que ha sorgit un grup de veïns que s'han posicionat en contra de la ubicació perquè consideren que està massa a prop del nucli urbà.

Per això reclamen a l'ACA que canviï l'emplaçament o en el seu defecte que la depuradora sigui coberta per evitar les males olors.