El consistori de Puig-reig invertirà 165.000 euros més l'Iva en les obres de rehabilitació de la plaça Nova i la coberta de l'antiga biblioteca i les escales de l'entorn de l'Ajuntament. Els treballs s'han adjudicat a l'empresa Beravi que ha guanyat el concurs al qual s'hi han presentat 13 empreses segons ha explicat l'alcalde Josep Maria Altarriba.

La plaça Nova es va urbanitzar els anys 1987-1988. L'actuació que s'hi farà consisteix en rehabilitar-en el ferm que està malmès i també dotar la plaça d'accesibilitat a les persones amb mobilitat reduïda aixó com també de les instal·lacions de subministrament elètric perquè es puguin utilitzar en les diferenst activitats socials, culturals i recreatives que si realitzen al llarg de l'any. La plaça totalment pavimentada és accesible als vehicles en els preparatius de les activitats que acull. Això ha provocat que els mitjans de transport pesant i maquinària de la neteja hagin malmès el ferm, provocant el descens parcial del terra, la deformaicó de la pavimentació i un trencament generalitzat.

L'espai porxat ubicat a la part est de la plaça es va destinar a ubicar-hi la biblioteca municipal, que va set construïda a princpis dels 90.L'any 1995, es van detectar un degoters a la coberta enjardinada de la biblioteca. Aleshores ja s'hi va actuar. Ara s'arranjarà de nou. També s'actuarà per adobar les escales a l'entorn de l'edifici consistorial situat a tocar de la plaça Nova, que arrecera. La supercífie on s'actua abraçada 2.227 metres quadrats.